3.6.2014

Testar sina gränser

Ojoj vardagen känns just nu lite tung och tråkig. Kanske är det detta gråa väder som påverkar sinnesstämningen? Jag har tydligen ett projekt på gång, jag kallar det Klä dig i färggranna byxor när det  är mulet och grått. Igår hade jag mintgröna byxor och idag rosa.

Kevin börjar mer och mer testa sina gränser och vardagen som kändes lättare här emellan känns lite tyngre nu. Han börjar vara riktigt envis och lyder inte lika bra som tidigare. Tidigare funkade det alltid när man sa: "Går du själv eller ska jag bära dig?" (t.ex. om man skulle till toaletten och byta blöja). Men det funkar inte mer.

Nå, jag antar att det hör till den normala utvecklingen men slut blir jag ändå på eftermiddagarna när vi är på tumis. Och idag ville han inte alls fara hem från dagis så jag fick bära ut en vrålande toddler. Suck. Nå, man får ju nog skratta dagligen åt hans juttun så det är ju tur att vi också har roligt.

Pupun blir mer och mer kär, den ska vara med överallt. Idag ritade den också.

3 kommenttia :

 1. Åh gud jag känner igen det där! Hos oss har det hållit på en tid redan och det är nog uttröttande. Jätte roligt att bära ut en gallskrikande unge från dagis och komma hem där det ungefär fortsätter hela kvällen om han inte får som han vill. Tack och lov så går det över någon gång, men NÄR?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, är det typ om några ÅR? Hoppas tidigare :P

   Poista
 2. 2års-trots heter det.. har vi haft en tid redan vi också och allt är nu mera "Lisa vill inte sova, vill inte sova, vill inte dagis" and it goes on and on and on

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!