27.6.2014

Whohoo!


Semesterbild stulen från 3jorns FB.
Ni som följer mig på sociala medier vet att jag är helt fiilareissa över min semester. Förlåt. Alltså det måste bero på att man i den nuvarande vardagen inte hinner med något speciellt. Och sedan måste det också delvis bero på att jag senast blev på vanlig sommarsemester i augusti 2011. I maj 2012 blev jag ju mammaledig och det var ju inte någon semester precis. Jag var tjock som en boll och sedan kom en ny familjemedlem i början av juli. Det var SÅÅÅÅ inte semester. :D

Men nu! Nu är läget redan helt annat. Och det är jag glad över. Aj aj så det ska bli kul! Vi började med att dricka skumppa och äta sushi när Kevin hade somnat. Och innan det hängde vi i solen på balkongen och for på en cykeltur. Det kommer att bli SÅ bra!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!