29.7.2014

Barnvagnsnyheter

Som jag tidigare skrev så har vi lite utrymmesbrist i bilen när vi ska resa någonstans för en lite längre tid. För att underlätta vårt roadtrippande så köpte vi idag en paraplyvagn, en Emma Buggy. Nu har vi "bara" fyra barnvagnar i vårt ägo. ARGH!

Vi kom fram till detta beslut när vi konstaterade att Kevin knappast mera sover i sin vagn så då kan vi lika bra ha en vagn som inte går att ställa i liggläge. Vår förra resevagn, en Graco Mirage har vi varit väldigt nöjda med. Det var ett bra köp, men det känns som vi inte just nu behöver den så då är det väl onödigt att ha den i bilen och ta en massa utrymme.

Vår Citycross har jag tänkt sälja bara jag får något gjort åt saken, sen kanske vi inte längre har vagnöversvämmning. Och Scootern får stanna. Den kommer vi fortsätta ha i dagligt bruk när dagis börjar.

Känns lite dumt att ha så många vagnar men det känns som alla nog behövts. Citycrossen användes dagligen i ett år när Kevin var bebis och sov i vagnen. Graco Miragen har användts mycket när vi åkt och handlat eller rest. När vi hade babyskyddet så kunde man knäppa fast det direkt i vagnen, sjukt behändigt. Scootern har andvänts dagligen från tidig vår och är mycket lättare och smidigare än Citycrossen (svängande framhjulen är jag kär i). Och nu då Emma Buggyn för att ha med när bilen är fullpackad. Finns det någon vagn som skulle kombinera allt detta? Berätta i såfall vilken det är!

Här ser ni storlekskillnaden på resevagnarna. Jess äntligen får vi in saker i bakluckan fast där finns en vagn!

3 kommenttia :

 1. hej,
  tror inte det finns nån vagn som kunde ersätta alla fyra , men om du nångång funderar på en ny vagn ( ny bebis) så rekommenderar jag Bumbleride ! finns i olika modeller resevagn-dubbelvagn (jag har dubbelvagnen för mina två barn) rekommenderar verkligen !
  www.bumbleride.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ååååh tack för tipset! Dom sen snärtiga ut! Om det blir ett till barn så vill jag definitivt ha svängande framhjul på barnvagnen. Detta var en helt ny bekantskap för mig :)

   Poista
 2. Vi har ju då användt samma Brio Go i 1,5 år, vilket kännats mycket praktiskt. Babyskyddet gick att knäppa i chassit och så har den just svängande mindre framhjul som jag älskar (och större countryside-hjul som man lätt kan byta till när det t.ex. är vinter eller på landet. Nu skaffade vi ju paraplyvagnen som extra för att ha i bilen och på resor (Go:n va ju med på vår resa i vintras också!). Den tar lite mindre utrymme i bakluckan.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!