16.7.2014

Bilstolsbyte

Vår Britax Hi-Way II börjar kännas lite liten för Kevin fast kilogränsen är långt ifrån. Bältena är redan satta i det högsta hålet men han har ju en lång rygg, precis som sin far. Därför tror jag att vi i höst måste börja fundera på nästa stol. 

Kevin har också blivit väldigt svettig i bilstolen på sommaren, så nu har vi lånat min mammas bilstol inför Pärnu-resan. Jag installerade den i bilen igår och den såg ju nog massiv ut i vår Focus, men den rymdes nog bra ändå.

Den verkar inte lika bekväm som Kevins egen stol och om han ska sova i den så blir det kanske lite obekvämt med ett hängande huvud. Men den är inte lika kompakt så han blir hoppeligen inte lika svettig. 

2 kommenttia :

  1. Vi böt just ut vår kakkos bilstol till en Two-Way och han gillar den verkligen. Den är så mycket mer öppen och rymlig än Max-Wayn som vi har. Just det där med sovandet har jag nog funderat på men han har inte somnat i den ännu så jag vet inte hur det går, och andra sidan så tycker jag att huvudet inte faller så ofta längre när han sover i bilen. Vad har ni tänkt byta till?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm jag vet inte ännu vad vi ska byta till. Har inte hunnit sätta mig in i det ännu :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!