1.7.2014

Den första semesterdagen

Det känns som att det går bra med mina semesterlöften. Åtminstone löftet att träffa kivoga människor. Igår hälsade min bror med sambo på hos oss och åt upp resten av den goda kakan. Idag har vi lekparksdejt  med kompisar vi inte träffat på länge.

Igår sprang jag på stan och letade efter en handväska som skulle passa klänningen som jag ska ha på lördagens bröllop. Skulle såklart villa ha en färgklick men det verkar omöjligt att hitta en som passar. Sprang igenom alla butiker. Kanske jag bara måste nöja mig med en svart tråkig väska.

Mitt i allt springande var jag på ansiktsvård. Min tredje gång med Hydra Facial. Det var nog skönt!

Semesterlöftet som handlade om att motionera. Det har jag inte hittat krafter för än. Men imorgon är det gratis jumppa i en park nära oss, så dit ska jag nog fara om det inte regnar.

Där låg jag och blev smekt i fejset.

Kevin fick målfärger i present av min bror och hans sambo. Det var pop.

4 kommenttia :

 1. Men handväskor är ju lätta att låna! Jag har en lite större kuvertformad i shockpink (kolla in min facebook wall photos från förra sommarens bröllp) och en lite mindre i blodrött silk med svart spets över - en supersexig handväska. Du får gärna låna, sätt fb message så kommer vi överens om detaljer!
  Nica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fack Nica! Pink väska skulle jag ha hittat men jag tycker inte det passar med just denna klänning. Den har en pink, lite persikoliknande färg i sig. Och lila. Och grönt. Och vitt. Hade funderat på någon helt annan chockfärg, typ neongult :D Jag tycks älska neongult nu :P

   Poista
  2. HAHAA!! Tack, inte fack! 😃

   Poista
 2. Woops, what a typo =)! Well, du har rätt, kanske chock-pink inte riktigt passar in. Hoppas du hittar ngt! Du kan ju alltid köra med neongula naglar istället.
  Nica

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!