13.7.2014

En chill söndag under äppelträdet

Idag har vi äntligen roadtrippat till våra vänner som bor i Liljendal. I två år har vi planerat det men först nu blev det av. Och den enda dagen som passade alla var dagen efter att 3jorn varit på polttare. Stackarn som genast trottades i en stekhet bil på förmiddagen.

Bilresan tog en timme och gick förvånansvärt bra. Kevin är ju inte van att sitta så hemskt länge i bilen och har väl senast gjort det förra sommaren. Vi behövde inte ens ta i bruk vårt sista knep, iPaden. Men Mumin-cd, bilar, sittdans, russin och smoothie hann vi med.

I Liljendal var det chill. Kevin sprang omkring med en gräsklippare hur länge som helst. Vi fick honom att sova i resesängen på ett främmande ställe vilket jag inte alls hade varit säker på att skulle lyckas. Medan han sov så chillade vi under ett äppelträd och yogade lite. Skönt.

Efter den goda middagen tackade vi för oss och styrde bilen hemåt. En verkligen lyckad dagstripp och härligt att träffa vänner som man så sällan träffar. Och skönt att vi t.o.m. hann sitta och prata vilket inte är en självklarhet när Kevin är med.

Jag körde på förmiddagen så 3jorn kunde krapulatisera.
Gräsklipparen var en hit.


3jorn är tydligen en naturbegåvning när det gäller att stå på huvudet.

Yogastund

Att yoga utomhus var nytt för mig. Verkligen skönt.

Catta visar vad man ska göra.

Grillmästaren och åskådaren
Klippa klippa klippa

Kevin hälsade på hunden.

Kaffestund
Kaffestund

Stor och liten
Kevin ville vara Faros kaveri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!