12.7.2014

I hemsoffan igen

Visst är det skönt att vara hemma också emellan! Tur att vi har ett hem där vi trivs och dit det är roligt att komma tillbaka efter många nätter på annan ort.

Efter att ha bott fem dagar med två stycken tvååringar så undrar jag nog lite hur dom som får tvillingar klarar sig. För visst är det fart på, hela tiden. Min kollega kallade sin lilla dotter för en programbyrå eftersom man aldrig får tråkigt i hennes sällskap. Och med två stycken programbyråer blev det ju minsann inte tråkigt. Fast vi var 1,5 vuxen per barn så var man nog ganska slut om kvällarna.

Men samtidigt var det en stor rikedom att få umgås med Lillkusinen i så många dagar. Det blev på ett annat sätt när hans föräldrar inte var närvarande. Vi känner honom mycket bättre nu och han är verkligen en underhållande och härlig typ. Och de små utvecklade en helt ny nivå av vänskap. Klart det tjafsades och bråkades ibland men för de mesta lekte dom så fint tillsammans. Om den ena gick någonstans så undrade den om inte den andra skulle följa med. Så gulligt!

Och svärmor då? Henne kan man verkligen kalla Super-Famo! Pojkarna tycker nog himla mycket om henne. Och det gör vi lite större barn förstås också!

Super-Famo tittar på Pingu.

Serious business.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!