8.7.2014

Morgonslöfockarna

Vi har tänkt emigrera till Paradiset. Lillkusinen bor där tillsammans med svärmor så vi tänkte hänga med dem och njuta av det fina vädret. Har nästan packat klart och nu krävs det ännu att toddlern vaknar från dagssömnen.

Vi vaknade klockan 10 idag. Men eftersom han somnade utan problem till dagssömnen klockan 12 så misstänker jag att han varit vaken länge på morgonen. Jag vet inte vad han sysslar i sin säng om mornarna. Han kan tydligen hänga där i flera timmar och babbla för sig själv (ofta så sakta att vi inte vaknar). Han har inga leksaker förutom sina pupun och inte heller några böcker. Konstig typ. Eller inte egentligen, han har väl våra morgonslöfockgener.

Eller då har han förstått att han numera får ha tutten bara när han sover. Kanske han därför vill hänga så länge i sängen. Hahaa.

1 kommentti :

  1. Isla gör exakt samma, trivs länge i sängen om morgnarna. Ibland tror jag att hon sommar om, men hon blir också ganska snabbt trött till dagssömnen, så har samma misstanke som du, att hon kanske inte sen heller sover. Sku va så sugen på ett gråtlarm med kamera, så nyfiken på vad som sker där! Morgontrötta är vi ju hela bunten, skönt.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!