2.7.2014

Parkjumppa ftw!

Det går faktiskt rysligt bra med mina semesterlöften. I förmiddags lånade jag några böcker på biblioteket så nu har jag något att läsa.

På kvällen blev det äntligen lite motion i form av gratis parkjumppa som ordnas på onsdagar nära oss. Det var helt härligt att jumppa utomhus, jag tror att jag aldrig gjort det förut. Efter jumppan kan man gå i strandbastun och ta ett dopp. Eller dricka en smoothie på caféet.

Konstaterade igen hur mycket jag älskar vår förort. Tänk att vi t.o.m. har ett campingområde! Nå tekniskt räknas det kanske till grannförorten men det är inte många minuter med cykel från oss. Kollade också på stranden vid campingområdet eftersom jag inte varit där tidigare. Den såg riktigt bra ut. Vi har nog många stränder att välja mellan, men oftast väljer vi ju stranden i Paradiset. Det är nog den absolut bästa stranden med det bästa sällskapet.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!