4.7.2014

Roligaste kvällen på länge: Nordsjörundi

Ai VITSI det var en ROLIG kväll igår! Har inte skrattat så mycket på länge. Alla behöver en vän som man kan göra galna saker med. Catariina är alltid med på galenskaper. För över ett år sedan började vi tala om att vi borde göra en Nordsjörundi, alltså besöka alla barer, börja i norr och gå ner mot söder. Det finns ju så många barer här. Igår blev det äntligen verklighet.

Det blev sex stycken barer. Vi besökte inte ens alla som finns. Och eftersom det handlade om Nordsjörundi så måste vi givetvis dricka en öl också på stranden.

Oväntat nog så var den första baren i det norra köpcentret bäst. Billigaste ölen och bästa terassen med sol och skön soffa.

Det absolut roligaste stället var en liten bar dit vi egentligen inte ens var påväg, men eftersom vi konstaterade att det är roligare ju mer räkälä stället är så beslöt vi att ta ett stopp där. När vi gick in så tittade folk väldigt frågande på oss. När vi märkte att där fanns karaoke så beslöt vi att sjunga Wannabe för att få lite fart på räkälän. Alla älskade oss och personalen sa: "Hei Spice Girls, laulakaa lisää!". Vi fick nya kompisar i form av en karaokefarbror och ett motorcykelgäng. Nå, lite senare kom det fram att gubbarna i de coola västarna inte ens var ett motorcykelgäng, utan ett farbrorgäng som annars bara hade fixat gängvästar åt sig. Hahaaa!

Det mest skrämmande stället var baren närmast oss. Det var nog en riktig räkälä och farbröderna ville genast vara våra kompisar. Men eftersom det var vår andra bar så var vi inte riktigt så berusade att vi skulle ha velat vara deras kompisar. Hahaa.

Jag har lärt mig mycket om vår förort i och med vår rundi. Jag älskar stället bara mer!

Första stället som visade sig vara bäst.

Räkälän närmast oss var skrämmande. Men vi åt en god hodare där.

Huh vi klarade oss ut från värsta räkälän!

På Bar Åke var det tomt och terassen var blåsig. Här fick vi billigaste drickan eftersom de hade rabatt fram till kl. 23.

Bar Åke hade den fräschaste toaletten.

Förortsbild whohoo!

Catariina antecknade ölpriser så vi inte skulle glömma.

I Columbus stannade vi i Fregatti. Sen köpte vi en halsduk och gick ner mot stranden.

Ett extemporestopp på lilla räkälän. Det roligaste stället.

Karaoke, Wannabe :D

Nya kaveris!

Besökte Siwan och hämtade pussikalja.

Catzo simmade nästan.

Det blåste så pärkkele.

Älska livet! Och älska Nordsjö!

På sista stället i Solviken glömde vi fota oss utanför. Men denna bild är från damtoan.

Anteckningar.

2 kommenttia :

  1. Vitsi vilken kiva idé! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo vi har ju redan varit på Kalliorundi för mååånga år sedan. Nästa kunde vara Rödbergenrundi. :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!