19.7.2014

Snart bär det av

Inget speciellt här idag. Byktvättning och packning, packning, packning. Jisses så man behöver stuff när man reser med hela familjen. Och då har vi inte ens resesängen i vår bil, vilket är bra för den skulle inte rymmas.

Ibland skulle det nog vara skönt med farmare. Fast sen å andra sidan så gör vi liknande resor typ 1-2 gånger om året och annars klarar vi oss ju bra med vår hatchback. Nå kanske sen någon gång när vi vill ta ett nytt lån för en ny större bil.

Men anyways. Imorgon blir en stor dag för Kevin när han ska få åka bil in i en STOOOR STOOOR BÅT och åka båt i många timmar. Jag tror bara att båten är så stor att han inte riktigt fattar att det verkligen är en båt när vi är ombord.

Underligt nog så är jag inte så stressad över båtresan och körandet som jag var förra året. Vi har bestämt att han får vara vaken på båten fast det är päikkäretid och så håller vi tummarna för att han somnar i bilen en stund när vi kör till Pärnu. Han har ju inte sovit i bil eller i barnvagn på ett år, så det kan hända att det inte blir till något. Det är också lättare att underhålla honom i bilen än tidigare. Under vår Saarenmaa-resa förra sommaren var det nog ganska mycket skrik under bilresorna men då somnade han också ibland.

Det ska bli spännande att se hur det blir.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!