10.8.2014

Festtoddlern på sitt livs första bröllop

Det var ett himla lyckat bröllop igår! Härligt bröllopspar, rolig fest, roligt för barnen (barnvänligt) och mycket bra fiilis genom hela festen. Mitt största stressmoment var att få iväg Kevin och mig i tid till bröllopet. 3jorn var nämligen inte hemma för han fotade brudparet innan vigseln. Men vi hann i tid! Lite svettigt blev det nog.

Kevin var som fisken i vattnet. En riktig festtoddler. Betedde sig bra, var på gott humör och orkade länge. Vi for hem efter brudparets första dans och då var klockan 22. Han somnade vid 22:30. Otrolig typ.

Och det var ett barnvänligt bröllop och det märktes att alla barn trivdes och hade det roligt. Kevin tyckte nog mest om de parkerade bilarna på gården (han parkerade sin lilla BMW i raden med riktiga bilar), om att skåla med sin kusin, om att dansa till Boomkah med de äldre småkusinerna och tårtan såklart.

Själv missade man ju lite av programmet pga. barnet. Jag tror jag hörde ett av talen i sin helhet. Så dte var ju lite synd. Och inte hann man stå och prata med folk så värst mycket heller. Men det var ändå riktigt roligt att ha festtoddlerna med.

Tack T och M för att vi fick vara med på er fina dag!

Jag hade instagramröstning om Kevins shortsfärg. De röda vann.

Barnvänligt

SKÅL!

Kusinerna hade roligt. Någon kallade dem för tvillingarna.

Titta mamma BMW!

Lite hann han sitta i famnen.
Familjeporträtt. En kusin kom med som bonus.

Glad typ dansar.

BMWn var med i matbordet.

Nå, den var nog med överallt.

Dans med Famo.

Och här en sneakpeek på det fina brudparet. 3jorn fotade bröllopsporträtten. Foto: Björn Fagerholm.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!