27.8.2014

Födelsedagen

Det har varit tyst på bloggen. Det beror på att jag hade födelsedag igår. Jag brukar vara sådan att jag gärna vill fira allt som går att fira. Men på senaste åren har min firningsiver minskat. Det enda jag orkar satsa på är Kevins födis. Så det blev ingen födelsedagsfest i år heller. Om inte ens jag själv orkar fira min födelsedag (minns ju inte ens hur gammal jag är) så varför skulle någon annan orka fira den.

Men jag blev så himla glad över att det ändå var så många som gratulerade. Liksom bekanta som skriver grattis på fb, trodde inte att jag skulle bli så glad. Och alla kramar jag fick på jobbet gjorde mig jätteglad.

Jag är lycklig för att jag fick dricka skumppa på stan i måndags. Jag är glad över att vi hade kaffegäster igår. Och jag är väldigt glad över att 3jorn helt tydligt hade satsat mycket på min födis i år.

Vår tradition brukar vara att den som har födelsedag får frukost på sängen. Men jag sa åt 3jorn att SNÄLLA jag vill inte bli väckt tidigare än det normala 6:20 som redan är horror, kan vi inte fira på kvällen istället. Och så blev det. En verkligen mysig kväll! Frukosttraditionen får fortsätta om någon råkar ha födelsedag på ett veckoslut.

Men det bästa är att jag inte har någon ångest över att jag blev ett år äldre. Allt är just passligt nu, skulle inte villa gå bakåt i tiden.

Måndagsskumppa.

Kära vänner.

Helsinfors är så himla fint.

Wessaselfie with a view.

GhettoMuffe since 1981. Collegetröjan är från HMs herravdelning och jag har sett många killar som är ungefär 15 år yngre än jag gå med en likadan. Hah.

En av de finsate buketter jag fått fick jag av min mamma.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!