3.8.2014

Hur gick det med mina semesterlöften?

- Att inte vara så trött jämt.
Vi har faktiskt sovit bra under semestern. Jag har inte haft lika mycket insomningssvårigheter som under våren så kanske de berodde på stress? Men jag har kännt mig mycket piggare och det har varit en skön känsla.

- Att försöka tycka att det är (ens lite) roligt att laga mat dagligen. Hitta inspiration.
Detta löfte misslyckades. Vi var hemma så lite att vi inte riktigt kom igång med matlagandet. Men vi har grillat och ätit gott (lite för gott). Men nä, det är fortfarande inte roligt att laga mat och jobb-/dagislunchen är något jag ser fram emot.

- Ha familjetid.
Det har vi haft! Vi har gjort mycket tillsammans.

- Ha egen tid.
Jag har haft lite egen tid men inte så jättemycket. Men eftersom jag varit piggare så har jag inte längtat efter egen tid så mycket. Visst efter resor när man umgåtts mycket med folk så har jag varit lite socialt trött och då kände jag att jag ville vara en stund för mig själv.

- Träffa kivoga människor.
Jag har inte hunnit träffa alla dem som jag skulle ha velat träffa eftersom vi slutligen var hemma så lite. Men jag har hunnit med Nordsjörundi med Catariina, hälsat på i Liljendal och träffat Laura i form av Borgå-roadtrip. Lite släktingar har vi hunnit träffa men inte alla dem som vi hade planerat att hälsa på hos. Vi hann inte heller kolla in min väns nya lägenhet, men hoppas vi hinner med det snarast möjligt.

- Ha ork för att motionera.
Jag skyller lite på hettan! Jag har inte motionerat så mycket som jag hade planerat. Jag har varit på lenkki några gånger, på parkjumppa några gånger och i Pärnu suppade vi ju en del. Så det var inte så katastrofalt dåligt ändå.

- Hitta en bra bok att läsa.
Jag hann läsa en bok, En man som heter Ove. Och den var vääääldigt bra! Hade gärna hunnit med fler men nu blev det inte så. Jag skyller på att jag är helt beroende av Suits på Netflix.

- Orka se några filmer.
Vi har hunnit se två filmer. Så det var ju inte så många.

- Vara glad. Men först måste jag vara mindre trött.
Eftersom jag varit mindre trött så har jag nog känt mig gladare. Men det har ändå funnits många saker som tyngt på och som gjort att jag inte varit så glad som jag kunde ha varit.

Men i det stora hela så har det varit en lyckad semester. Det var jätteroligt att vara borta så mycket. Hemma hinner man ju vara hela vintern. Och det har varit väldigt roligt att umgås så mycket med Kevin som utvecklats massor under domhär fem veckorna.

En Bild från den andra semesterveckan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!