24.8.2014

Jag i Pargas, kaosnatt hemma

I fredags jobbade jag i Pargas och sov över där. Det var en lång och tung dag med två olika radiosändningar men det var roligt som vanligt. Och STK var sjukt lyckat. När Redrama uppträdde med sista låten, Kickstart, så kunde jag inte sitta stilla vid datorn. Jag hoppade, dansade och sjöng samtidigt som jag laddade upp bilder.

Hemma hade det givetvis varit en kaosnatt när 3jorn var ensam med Kevin. Vi undrar om han håller på att bli sjuk eller om det var den ovanliga fredagen som han reagerade på. Hans näsa rinner lite men förra natten sov han igen helt okej. Nu är klockan 11 och han sover fortfarande. Eller han var vaken nog på morgonen och talade lite i sin säng och precis när jag hade hasat upp mig från sängen så hade han somnat om. Så han får nu sova när har inte sov nästan något igår (ingen dagssömn heller).

Isbjörnselfie.

Vår härliga sommarjobbare slutade i fredags. Buhuu.

Mokkarutor på backstagen som nattmat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!