13.8.2014

Knäckte jag koden?

Huj så jag känner mig svullen efter semestern. Jag får liksom inte sjukt många kilon utan blir bara uppsvälld. Nå tur att det går att fixa genom att ändra lite på kosten... Eller egentligen gå tillbaka till det jag åt i våras. 

Jag har fortfarande inte riktigt lyckats knäcka koden med mitt motionerande. Då när jag egentligen har tid så är jag på tok för trött för att släpa mig någonstans. 

Idag lyckades jag ändå gå på parkjumppan. Vi gjorde en high five med 3jorn vid ytterdörren och bytte barnansvar. Och redan klockan 18 hade jag motionerat färdigt och hade ännu hela kvällen framför mig. Härligt!

Kanske är det svaret på problemet. Att sticka direkt när man kan. Varför har jag inte kommit på det tidigare?

2 kommenttia :

 1. Jep, man ska sticka direkt då man kan. Jag planerar mitt motionerande så att det händer direkt efter jobbet, helst innan man ens kommer hem, så då blir det av! Man jobbar också effektivare då man vet att man måste/får gå kl. 16 för att hinna till danstimmen :). Fast visst kräver det ju att man har med sig mellanmål o ngn som går ut med hunden då man kommer hem senare...

  Nica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag skulle helst gå direkt från jobbet, vi har ju gym och allt på duunet. Men tyvärr går det inte för jag hämtar Kevin på dagis varje dag. Buhuu.

   Poista

Roligt att du kommenterar!