8.8.2014

My Little Pony-håret

Nu blev det så att jag är lite ljusröd i håret. Eller kanske snarare pink. En kollega kallade det för My Little Pony-hår. Jag har länge planerat att fixa lite ljusrött i mitt hår men ides inte göra det inför sommaren pga. allt strandliv. Tidigare i veckan färgade jag med en nyans som heter Marshmallow och kan ni fatta att det inte fastnade i mitt hår som ju är helt ljust. Jag gick och köpte en starkare pink färg och det fastnade. När färgen slits lite så kanske den blir som jag hade tänkt från början.

Idag när jag hämtade Kevin på dagis så stannade han upp och stirrade länge på mig. Först undrade jag vad han hade för fel men sedan fattade jag att han ju inte hade sett mitt hår eftersom jag färgade det i efter att han lagt sig igår. Hahaa, den minen!

Pinkissimo heter nyansen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!