17.8.2014

Picknick med gamla vänner

I våras konstaterade jag att jag har många vänner som jag träffar alltför sällan. När jag föreslog för ett gäng högstadie- och gymnasiekompisar att vi skulle ha en barn- och hundvänlig picknick så var flera med på noterna. Idag var äntligen dagen vi hade prickat in.

Jag är jätteglad över att så många kom. Ärligt talat så har jag känt mig ganska ensam den senaste tiden, fast jag nästan aldrig är ensam. Men jag har så lite tid för att träffa vänner så det har nästan blivit så att man bara träffat de mest närstående, vilket varit en livlina för mig. Men idag fick jag träffa många sådana vänner som jag inte träffat på länge och jag känner mig riktigt lycklig.

Det var givetvis mycket yrande när Kevin var med och man hann inte riktigt ha några djupa diskussioner men som tur sprang 3jorn gärna efter busfröet.

En verkligt lyckad eftermiddag alltså!

Här min favorittax… som jag givetvis är lite rädd för. Och så två favoritmänniskor också.

Den yngsta deltagaren var en chill liten typ.

Två fina män som tydligen var avundsjuka på Kevins BMW.

Dom små var mycket intresserade av dom två hundarna.

Här den yngre hunden som hade hur mycket energi som helst.

Aktiva pappor och deras söner. Fast Kevin åt hellre muminkex än spelade fotboll. Heh.

Bus på g.

Länge sedan sist.

Xero agerar modell.

Coola Emmy.

Glada Jenni.

Fina Maria

Far och son

Två söta och roliga toddlers underhöll oss.

Massor bilar och båtar att se på så Kevin var nöjd.

Hihii.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!