20.9.2014

Borgbackenpremiär

Idag har 3jorn igen fotat ett bröllop så Kevin och jag var på tumis hela eftermiddagen och kvällen. Men som tur ville min mamma och hennes man fara till Borgbacken med oss. Det var Kevins första gång där. Och det var himla roligt och spännande och vi hade det bästa sällskapet. 3jorn verkade nästan lite sur att han missade det så vi kanske måste fara en gång till innan de stänger för vintern.

Jag har inte varit på Borgbacken så hemskt många gånger sedan jag jobbade där för över 10 år sedan. Och det har ju nog ändrat MASSOR under dessa år.

Jee jee jee roligt i karusellen!

Denna karusell åkte så hårt att det nästan var lite hurja.

Tåget var pop men vi måste skicka iväg honom ensam för vuxna fick inte åka med. Ganska hurja.

Ni kan säkert gissa att också karusellen med bilar var pop.

Han fick dra i snöret.

Helmiä sioille. Han tyckte att detta var det bästa med Lintsin och han skulle ha hängt där hur länge som helst.

Min kära mamma och jag i ett tåg.

GLASS! JÄTSKI!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!