7.9.2014

Karavanarhjärntvätt

Jag härstammar från en karavanarfamilj och skulle gärna äga en husvagn. Det är så himla mysigt och mina bästa minnen från barndomen är från när vi har åkt runt med husvagnen på somrarna. Tyvärr har jag inte fått 3jorn övertygad till att skaffa en mysig husvagn. Men nu tänkte jag att om jag hjärntvättar Kevin så kanske 3jorn måste ge efter.

Igår var jag ensam med Kevin nästan hela dagen och jag var supermodig, jag roadtrippade nämligen ensam med honom till min mammas och hennes mans husvagn. 120 km blev det sammanlagt och bilresorna gick väldigt bra.

Kevin var kanske inte så väldigt imponerad över själva husvagnen. Mer intresserad var han av BMWn som stod utanför och alla andra bilar på området. Alla skulle undersökas. Också bryggan och lekplatsen var intressant. Och hallonen.

Men roligt hade han. Vi var hemma först lite efter 20:30 och han slocknade som ett ljus vid kl. 21. Han brukar ju ligga och tala ganska länge i sängen.

Det var alltså en väldigt bra tumisdag!

Hallonglufsaren.

Man måste givetvis titta på båtarna.

Vilostund.

Väldigt sentimentalt för mig att hänga på husvagnen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!