18.9.2014

Kidnapparsekreteraren

Alltså jag har nog ingen egen klädstil nu. Vissa dagar är jag klädd som en emoteini, andra dagar i hippiestil och ibland är jag klädd i preppy chic-stil. Idag kände Kevin nästan inte igen mig när jag kom till dagis iklädd kavajrock och glasögon. Efter att han glott på mig en stund så trodde han till slut att det var jag. Vilken tur så att han inte behövde tro att någon sekreterare kom och kidnappade honom. 

3 kommenttia :

 1. Snygg outfit! Varifrån e kavajen, tshirten o byxorna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj tack! Kavajen är köpt på HM för nästan 4 år sedan. Byxorna har jag fått men jag tror de är från Vero Moda och t-shirten köpte jag på Berschka i Berlin för en vecka sedan.

   Poista
 2. Coolt :-) ah Berschka den finns här med.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!