2.9.2014

Laddade mina batterier

Idag hade jag övertidsledigt och passade verkligen på att njuta av lugnet. Såg på en dokumentär och åt frukost i sängen. Var till bibban. Strövade omkring i Itis, åt sushi till lunch, drack latte på ett lugnt café. Köpte några nödvändigheter, men bara några, nästa vecka ska vi till Berlin och jag använder hellre mina pengar där. 

Jag hämtade Kevin från dagis lite tidigare än jag kommer att göra i fortsättningen. Vi hade en riktigt tuff morgon men på dagis hade allt gått bra. Och det var konstigt att komma till dagis så att de var ute. 

Den här veckan kommer Kevin att ha aningen kortare dagar eftersom jag har svärmors bil. Det är verkligen skönt att jag fick låna den just denna vecka. Fast idag stod jag vid fel Polo i Itis parkeringshall och höll på att bli förbannad när dörrarna inte låstes upp. Oops. Hihii. 

Eftersom jag hade fått ladda batterierna på dagen så märkte jag att jag hade massor energi med Kevin på kvällen. 3jorn däremot somnade på soffan. Och han förtjänade sin vilostund efter horrormorgonen. 

4 kommenttia :

 1. E de trotsen som gör det jobbigt? Hos oss kan man börja ana lite pretrots redan. Kan bara tänka mig hur det blir sen om ett halvt år....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Att fara någonstans är jätte jobbigt nu. Kevin vill inte alls. Fast han sen är helt nöjd när man kommit iväg. Igår drog han århundradets raivare på morgonen. Har aldrig sett något liknande. Men när han får vara hemma och leka så brukar han vara riktigt nöjd. Så mycket mer trots än det har vi inte ännu fått uppleva. På rådgivningen sa de idag att Kevin verkar var lugn till sinnet och att det är fullt möjligt att det inte kommer något asjobbigt trots. Eller så kommer det senare. Tiden får visa :D

   Poista
 2. Oj så skönt det låter - så kiva att du kunde ta o ladda upp! Och man är verkligen en så mycket bättre version av sig själv efter att man fått ta lite distans till sitt barn (eller till sin karvalapsi i mitt fall....). Här har jag idag släpat min valpiga hund till jobbet för att kunna jobba lång dag (ensam med hunden hela veckan), bara för att märk att han har diarré; pip o gnäll hela dagen, springa ut med jämna mellanrumm och försöka tycka synd om honom men samtidigt vara så h*lvetes stressad över allt ogjort jobb..... Nu är han äntligen söt.... då han somnat.
  Nica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo så är det. Jag är en mycket bättre morsa om jag får komma bort ibland.

   Poista

Roligt att du kommenterar!