23.9.2014

Pappig kärleksstund

Det är ju vanligt att barnet har perioder då ena föräldern är en favorit. Och det känns kanske lite tråkigt för den andra föräldern, att man inte duger. Kevin har just nu en lite mammig fas vilket är både gulligt och tungt.

Alltid när kvällssagan ska läsas så ropar han att jag måste läsa med honom. Men om vi har bestämt att det är 3jorn som läser så kör vi nog med det trots protest och ganska snabbt glömmer han bort att han ville att jag skulle läsa.

Och när 3jorn är borta så frågar Kevin ofta efter honom och konstaterar att pappa är på jobb. Kevin är ju nog riktigt kär i sin pappa men varför månne han är så mammig nu?

Nedan en kärleksstund på vårt köksgolv. Så håller de alltid på.
2 kommenttia :

  1. Jag brukar aldrig läsa uppfostrings- eller andra barnrelaterade böcker, men nu på bibban råkade jag på en som jag plockade med mig. Trotsboken av Malin Alfvén och Kristina Hofsten. Mkt bra läsning. Kom bara på det fast du nu inte skrev om trots, men det nämndes nånting om såna här olika utvecklingsperioder som var läsvärt för mig.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack för tipset! Har redan lånat Trotsboken från bibban en gång och lånat den av en vän en gång. Fast den kanske skulle vara bra att ha hemma när de olika faserna börjar :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!