28.9.2014

Vems ögon?

Jag tycker det är jättelätt att på andras barn se vilka drag kommer från vilken förälder. Man ser liksom likheterna direkt. Men jag ser inte det på Kevin. Liknar han oss? När han var mindre såg jag 3jorns drag i honom men nu vet jag inte mer. Eller jo, jag vet att han har mina ögonfransar och 3jorns smaklökar. 

Men alltså vem av oss liknar han? Eller är han en salig blandning av oss två och är det därför svårt att specifikt säga vad han ärvt av vem?

4 kommenttia :

 1. Du publicerade nyligen ett foto på er tre där man såg tydligt hur mycket Kevin liknar er båda! Tycker han är en ganska salig blandning av er båda!

  VastaaPoista
 2. Jag kan också ser er båda i Kevin! Han är nog en fin blandning :) Lättast tycker jag man ser likheter om man tittar på bilder när man är i samma ålder som sitt barn och inte på hur man ser ut nu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi har foton på väggen där vi är i Kevins ålder. Måste väl undersöka dem närmare :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!