19.10.2014

Asbra veckoslut med vänner, föräldrar och syskon

Det har varit ett riktigt bra veckoslut. Fast fredagen inte såg ut att bli så bra i och med en massa teknikstrul på jobbet som gjorde vårt arbete svårare och även därför missade jag kuntopiirin som vi brukar ha på fredagar. Jag hade med träningskläder och allt men jag orkade inte sen mera fara till gymmet ensam. Träffade istället Catariina i stan och bjöd henne på skumppa för att fira hennes stipendie. Asbra!

Skål min vän!

3jorn var på släktträff hela lördagen så Kevvan och jag hade tumisdag. Tur nog så ville min mamma med man gärna träffa oss och de hittade på att vi skulle fara på en liten utflykt. Jag vet inte varför, men vi har inte riktigt orkat med sådant än men det var faktiskt riktigt roligt och Kevin njöt av att promenera runt den lilla sjön och av att äta bulla. Nu börjar väl Kevin vara i sådan ålder att det börjar vara någon vits med utflykter så vi ska definitivt börja med sådana.

Det råkade faktiskt vara mor-och farföräldrarnas dag igår så det var ju skoj att han fick hänga med Momi.

Kuckuu, vem bor i det här hålet?

Både frost och solsken på utflykten.

Kari är pop!

Bulle i solen.

Det var fin vy från vår bänk.

Varm saft.

Verkligen fint ställe (Kuusijärvi i Vanda). Vi stod och frös medan bastubadarna promenerade i bara baddräkter.
Idag var en mycket speciell söndag. Vi ägnade oss åt syskonbowling. Jag har ju en bror som man sett en del på bloggen, men också två halvsyskon. Vi har ganska stor åldersskillnad så vi har inte umgåtts alls utanför släkt-/familjeträffarna men nu hittade min bror och jag på att vi skulle bowla för att umgås lite. Bara vi utan föräldrar. Och det var väldigt roligt och det känns som man känner dem aningen bättre. Hoppas det blir fler syskonträffar snart.

Halvbror och halvsyster.

Jag var självlysande.

Så det har varit ett asbra veckoslut med mycket kivoga människor. Och det bästa är väl att mitt veckoslut fortfarande inte är slut eftersom Kevin och jag har hemmadag på måndagar. Woop woop!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!