21.10.2014

Jacka och byxor vs. halare

Jag hade inte planerat att vår två-åring skulle gå klädd i jacka och byxor istället för halare denna höst. Det bara blev så. Jag trodde nämligen att den blåa Ticket-halaren ännu passade men den är nog för tight i ryggen. Så Kevin har gått i en reafyndad "välikausijacka" och de senaste dagarna har han haft sina svarta toppabyxor från förra vintern. Han har haft en yllehalare under. Han har också en Pop-windfleece som går att sätta under den rymliga jackan.

Jag tänkte att vi får klara oss så denna höst så kanske vi till våren investerar i en halare som han kan ha på dagis.

Av någon orsak känns jacka och byxor väldigt mycket lättare. Både när man klär på barnet men också om man är inne i butiker och så. Då är jackan lätt att ta av om det blir varmt. Lite orolig är jag att det ska komma kall luft in mellan jackan och byxorna men han har ju en yllehalare under.

Till vintern har vi redan flera halare.

Men jag tycker nog inte alls om halare. Finns det andra som använder jacka och byxor på ett litet barn?

Bära själv!

2 kommenttia :

  1. Jag tycker också att jacka och byxor många gånger har varit enklare. Så länge det är hängselbyxor så det inte drar kallt mellan jacka och byxor. Men sen en dag så kommer ungen på att den vill klä på sig själv och då är halaren mycket enklare att klä på själv. :) /Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Så kanske halare blir in snart igen då :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!