29.10.2014

Lycka är bra dagispersonal

Idag var en speciell dag eftersom vi alla tre gick ut genom dörren samtidigt. Jag brukar ju sticka nästan en timme innan killarna men idag var det dags för utvecklingssamtal på dagis så vi for alla iväg dit samtidigt. Och det var faktiskt en riktigt trevlig morgon.

Kolla så zen-meininki när vantarna sattes på.

Utvecklingssamtalet var bra och jag måste igen säga att jag är så himla nöjd med vårt dagis. Man kan ju aldrig riktigt veta vad det är för typer som jobbar där när man börjar, man kanske väljer dagis enligt läge eller utrymmen. Men det är ju nog personalen som är det absolut viktigaste. Bra typer har vi haft lyckan att få med i Kevins liv.

1 kommentti :

  1. Det där är just orsaken till varför vi valt att föra barnen till ett dagis lite längre hemifrån (fast det andra skulle nog inte heller vara mycket närmare och det skulle vara åt fel håll dessutom), personalen! Helt underbara mänskor och känslan när man vet att man verkligen kan lita på att barnen har det bra under dagen. Så var det inte på det första dagiset. Vi är verkligen tacksamma över personalen på vårt dagis och uppskattar dem! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!