20.10.2014

Sugen på dyra prylar

Alltså visst brukar jag få materialistiska ha-begär ibland men nu är det nog illa. Jag har fått för mig att jag skulle villa ha en Odd Molly Lovely Knit, vita Dr. Martens och en svart Michael Kors-väska.

Allting är ganska dyrt (i synnerhet väskan, obs, jag har aldrig ägt en designerväska!!!) så det är nu inte sådär bara att gå och köpa dem. Och det bästa är väl att de tre grejerna inte alls passar ihop utan representerar olika stilar. Hahaaa!

Det skulle ha varit enklare om jag skulle ha fått ha-begär för en lakritsstång eller disktrasa.PS. 3jorn detta är min julönskelista. Hoppas du vinner på lotto! Hahaa!3 kommenttia :

 1. Tips: gå och prova den där lovely knit! Jag hade länge ett sug på den (den mörkblå - aaaaah) men sen när jag testade den i butiken och hade tänkt köpa den, så märkte jag hur jättekonstigt den satt på mig. Sen var jag botad! Fast det KAN ju hända den sitter som en handske på dig, hehe, och då är det ju mindre bra... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii jag har redan köpt en. Kan ses på min Insta. Tycker att den sitter helt bra :)

   Poista
 2. Snigeln Harald/ Linda2.11.2014 21.30

  Ja nå nu såg jag ju! Bra att den passade dig då! :D

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!