5.10.2014

Trög söndag...

Alltså krabbis och ett litet barn passar inte så bra ihop. Jag har ju nästan inte ens haft krabbis på tre år för man vill inte dricka så att man lider nästa dag. Idag har jag ändå varit ganska trög efter sitzen men tur att killarna har varit snälla med mig.

Men nu ska jag nog riktigt snart gå i säng. Är trött som bara vad fast jag sov päikkäre på dagen. Znarck.

Här kommer några bilder från idag.

PoserarenHan ÄLSKAR att tömma diskmaskinen tillsammans med sin far. En jätteduktig hjälpreda!

Vi alla gick i bastun och Kevin fick lyxigheter efter badandet.1 kommentti :

  1. Ja huhhuh. Vi förstör alltid våra natter ifrån barnen genom att börja dricka cocktails etc. Sen kommer man hem lagom utvilad. Men man måste ju få slå klackarna i taket ordentligt ibland!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!