15.11.2014

Fifty shades of Grey, vad är det för grej?

Jag har redan länge funderat varför alla är så till sig av Fifty shades of Grey. Jag har inte alls förstått juttun, har försökt läsa den första boken två gånger, men det blir aldrig till något.

I går gavs den nyaste trailern till filmversionen ut och jag skrev några av mina tankar på jobb-bloggen. Är jag den enda som inte fattar?

8 kommenttia :

 1. Jag ha läst alla tre böckerna och är hooked! :) Har läst dem på engelska, det är nog lite av harlequin romaner. Men jag läser ändå trots den rätt så dåliga kvalitén på språket. Jag fascineras av passionen och av deras förhållande, dvs alla hans trauman från barndomen och hur det utvecklas hela tiden. MEN jag är även lite tudelad till deras förhållande, för om nån kille skulle bete sig sådär i verkligheten så sku han ju vara rätt så flippad. Jag menar, han vill äga henne, han är sjukligt svartsjuk och typ förföljer henne, vem vill ha en sån kille?? Så jag gillar storyn som en påhittad fiction men har definitivt inte någon önskan på att själv vara i ett sådant förhållande!

  FSOG är en Twilight fanfiction från början och det märks nog, hela storyn är en kopia på förhållande mellan Edward o Bella i Twilight.

  Jag sku rekommendera böckerna för en som kan läsa annat än högklassig litteratur, och som gillar kärlek o romantik <3 Och inte blir störd på det rätt så sjuka dragen i killen, och hennes dåliga självförtroende och detn väldigt klyshiga texten.

  I väntan på 14.2, fast jag tror int att filmen kommer att leverera allt som i böckerna.

  H. FSOG tjejen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Men alltså jag brukar nog inte läsa hemskt högklassig litteratur och jag gillar kärlek och romantik, så jag trodde verkligen att jag skulle gilla böckerna. Men nej… Konstigt :P

   Poista
 2. Icke morkka böckerna! Jag läste igenom trilogin 3 (!!!) gånger på våren! Troligtvis var det preggohormonerna som gick på övervarv, men jag diggade böckerna ordentligt. Lite kinky är de ju, men vad gör nu det ;) Vill nog se filmen också fast tror det blir en besvikelse, så som det oftast är när böcker görs till film. Trodde också att böckerna sku vara bs pga överhypettände, men fidit bra är de!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha WHOOOOT tre gånger??? You crazy woman :P

   Poista
 3. Jag har faktiskt läst första boken, helt okej enligt mig. Men jag vet inte om jag har ork eller vill läsa andra boken! Och jag känner att jag inte vill se filmen heller. Så du är inte ensam om detta!! :)

  VastaaPoista
 4. Jag håller helt med dig! Jag fattar inte grejen heller...Läste första boken till slut och konstaterade att jag nog inte behövde fortsätta med de andra.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!