12.11.2014

Hejppa

Hej på er! Tänkte bara säga ett snabbt hej och meddela att vi nog lever fast bloggen är tyst. Jag har lite mera liv på Instagram så det lönar sig att kika in där (muffinaround heter jag där).

Har några blogginlägg på lager i mitt huvud men har inte haft tid eller ork att skriva ner dem. 

I kväll ville vi komma lätt undan och packade ihop oss och körde till biltvätten. Där satt vi alla och var helt zen. Och kvällarna är ju så korta att det tedan var kvällsmålsdags när vi kom hem. Så det var ju smidigt. Snart är samarbetsförhandlingarna på jobbet över och november är halvvägs. November är min hatmånad nummer ett. Borde alltid ha en resa bokad då. December känns redan bättre i själen. 


Jag har faktiskt tänkt ganska mycket på julen redan. Ser underligt mycket fram emot den. Ska bli kul när Kevin fattar allt mer av det i år. 

1 kommentti :

  1. Oj jag längtar såå efter jul med mitt barn! Minns mina barndomsjular och hur MAGISKA de alltid var. Hela barndomen hemma egentligen. Pure magic. Längtar så!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!