21.11.2014

Kevin's friday of fun

I dag har det sannerligen varit Kevins friday of fun. Hur mycket roligt kan det rymmas i en vanlig vardag liksom?

Det började med att dom på dagis gjorde en skogsutfärd. Sedan på eftermiddagen började det snöa och Kevin har varit helt salig. Han minns inte snön från förra vintern men har sett den i böcker och på teven och har frågat efter den otaliga gånger. I dag hade han stått och stirrat i dagisfönstret i 45 minuter när snöfallet började. På gården hade han nästan glömt sin biltvättsmani.

När jag såg att det hade snöat så blev jag sjukt glad. Men bara för Kevins skull. Jag visste ju hurdant trafikkaos det skulle vara på hemvägen. Det var fem centimeter snö och det var TALVI YLLÄTTI AUTOILIJAT-meininki. Precis som varje år.

Både 3jorn och jag hämtade Kevin på dagis och for till vårt köpcenter. Där var det julsäsongsöppning. Kevin såg julgubben för första gången (han minns nog inte förra året) och så blev det fyrverkerier i takt till Kevvans favoritlåt Boom-Kah. Dessutom fick han äta skräpmat eftersom vi inte hann hem emellan och det gick mycket bättre än senast vi var på McDonalds i somras. Inget yrande utan han fattade att man ska äta, inte springa omkring. Härligt!

Ja, det var verkligen mycket för en dag för en liten två-åring.

Hamppare omnomnom.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!