27.11.2014

Morotskaksmindfulness

Idag skulle jag gå på en mindfulnesskurs som ordnades på jobbet. Jag har länge varit intresserad av att sätta mig in i det och testa om det skulle vara något för mig.

Jag hade fixat barnvakt och dagishämtning och var på plats jämnt när kursen skulle börja. Men rummet var helt tomt. Inte en levande själv syntes till. Kollade infon på nytt och jag hade rätt datum, rätt tid och rätt rum. Men ändå fanns där ingen. Väldigt mystiskt.

Försökte ringa läraren men han svarade inte. Efter en stund fick jag framsnokat att kursens tid hade ändrat men att ingen hade meddelat det åt mig.

Alltså fy fan vad arg jag blev. Bara ni som pga. tidtabellskrockar med er make varit tvungna att nakitera en barnvakt som kan hämta barnet på dagis (barnvakten måste dessutom fara tidigare från sitt eget jobb för att hinna) för att kunna gå på något kan förstå känslan.

Så i stället för att nå någon mindfulness resulterade det i ett väldigt högt blodtryck och många svordomar.

Så ingen kurs blev det för mig. Kanske någon annan gång. Utövade ändå morotskaksmindfulness på hemvägen från jobbet. Var ju helt för sent att avboka barnvakten så lite egen tid blev det ju. Vilket adrig är fel.

2 kommenttia :

  1. Oj nej så fel! I feel for you, det är redan tillräckligt hopplöst att försöka rubba till i vargadstidtabellerna som det är =/.
    Men lite ironiskt att mindfulness blev anti-mindfulness.....
    Nica

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!