30.11.2014

På hemmafest

Igår kväll lyckades jag ta ut mig ur min förortshåla och fara på hemmafest till Rödbergen. Vi firade thanksgiving, tahdon och födelsedag hos Catariina.

Jag minns faktiskt inte när jag sku ha varit på en hemmafest senast. Liksom en fest utan barn och playdates. Mycket kul variation i livet. Ja, nå playdates brukar sluta tidigare än hemmafester, så ganska sliten var jag när jag tog metron hemåt. 

Idag tycks grannarna ha något som låter som en gorillafest (där bor tonåringar) nu mitt på dagen så Kevin har inte kunnat sova sin dagssömn. Han har legat i två timmar i sin säng och sjungit. Blir en supertrevlig kväll med en trött toddler och en sliten morsa. Tur att vi har en 3jorn i huset som verkar ha normal kisakunto. Snart ska vi iväg på kalas.

2 kommenttia :

  1. Måste bara berätta att jag drömde om dej och Catariina inatt :D Jag hade precis börjat jobba med er på X3M och du visade mej runt. Catariina satt och drack kaffe ;) Sen lurade du med mej i en helt horror berg och dalbana! Efter det vaknade jag :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa låter ju helt sjukt. I synnerhet för att jag ALDRIG skulle åka en horror berg och dalbana! :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!