2.11.2014

Spel för nästan 2,5-åring?

Hey ni som alltid vet allting och har så bra tips, vad skulle Kevin kunna få för spel i julklapp? Vid årsskiftet är han 2,5 år gammal och det skulle var roligt att börja spela snart med honom.

Han fick ett 15-bitars pussel förra veckan som han är mycket intresserad av och kan nästan sätta ihop det på egen hand. Jag tycker att bilden på pusslet är aningen svår men jag tror att han med sitt superminne snart minns allt utantill.

Vet ni några roliga spel som vi kunde fundera på? Jag hade funderat på Hungry Hippos som vi helt bra kunde spela under övervakning. Han sätter ju inte saker i munnen längre.


6 kommenttia :

 1. Choco,lotto, memo, spel märket Haba har trevliga spel t.ex. Mina första spel: fruktträdgården. Fiske spel.
  Dessa spel tycker barnen på dagise om.

  VastaaPoista
 2. Grand Theft Auto 5, där finns ju bilar ;)

  VastaaPoista
 3. Snigelspelet är populärt på dagiset där jag jobbar av barn i den åldern. Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=T6uzt6mxHGo

  VastaaPoista
 4. Tack för tipsen! I synnerhet Grand Theft Auto 5. Hahahahhaa!

  VastaaPoista
 5. Korpenspelet (som tydligen inte alls heter så på riktigt utan "Hedelmätarha" :)) är pop hos oss. Tillräkligt enkla regler och snabbt tepo :)

  VastaaPoista
 6. Tänkte tipsa om samma spel som första kommentaren, alltså choko spelet, olika lotto spel och memory spel. Både lotto och memory går ju att spela lättare än reglerna till en början. Memory med bara några par och i lotto kan man lyfta kortet och sätta på dens spelbricka som bilden finns. Svårt att förklara, men så spelade vi här hemma och på jobbet med de små.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!