27.11.2014

Tomas Ledin-telepati

Kära vänner. Nu kan jag meddela er om att jag har en telepatisk förbindelse med Tomas Ledin. Ni som känner mig vet om min stora kärlek till just denna fantastiska man. Ja alltså rättare sagt så riktar sig kärleken mest till hans musik, men också lite honom.

I dag när jag körde till jobbet så råkade jag höra en liten bit av en Ledin-låt. Det var någon liveversion och man hörde hur publiken sjöng med. Det gick kalla kårar igenom min kropp och jag funderade att NÄR ska ha göra en äkta Ledin-sommarturné?

Hans senaste spelningar har varit inomhus. Den förra var sommaren 2012 på Finlandiahuset med sittande publik (SÅÅ fel när man helst skulle villa hoppas och dansa). Jag har verkligen längtat efter en utomhusspelning.

Senare på eftermiddagen ser jag att HAN FAKTISKT SKA GÖRA EN ÄKTA SOMMARTURNÈ och att han kommer till Stallörsparken i Ekenäs. Vilken legendarisk kombination! Fy sablar vad glad jag blev. Han kommer också att spela i Mariehamn och i Jakobstad.

Vem tänker gå och se honom? Ni hittar mig längst framme vid scenen i Stallörsparken. Cu there!


Från tomasledin.com


6 kommenttia :

 1. Jag! Man kan ju inte missa honom när han ännu till spelar på hemmaplan :)

  VastaaPoista
 2. Jag också! Hurraaa! Can't w8!

  VastaaPoista
 3. Jag vill så se Tomppi i Ekenäs. Har försökt kolla når biljetterna släpps o vad de kostar men på livenations finska sidor finns ingen info. Vet du när biljetterna kommer till salu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag läste någonstans att biljetterna släpps lite senare i finland. Var det månne inna jul ändå? Googla så hittar du säkert artikeln där de nämnde det.

   Poista

Roligt att du kommenterar!