24.12.2014

Kevins tredje julafton

Oj en sådan bra julafton det varit. Den blev ganska lugn för vi stack iväg först efter dagssömnen så vi hann vara ute i snön och chilla hemma.

Snöööööö

Julfreden

Tomtegröt till lunch.

På kvällen var vi hos min mamma och hennes man. Vi åt massor god mat och K var så snäll hela kvällen. Höjdpunkten var väl när julgubben kom. Kevin var sjukt skraj men donerade sina nappar åt julgubben som lovade föra dem till tomtebebisarna.

Vi fick släpa hem hälften av paketen för vi hann inte öppna allt. Men roligt att ha kvar något till i morgon. Rattkälken var nog väldigt pop och den ska rastas i morgon.

Kevin somnade efter halv elva så vi får se hur det blir nu när napparna är borta och tiderna är omkastade.

Till bords

Kevin med sin kära Momi.

Myspys

Kevin var förskräckt när julgubben kom. Napparna ser ni inpaketerade på bordet.

Kevin fick en vit bmw i utbyte mot napparna.

Hejhej tomten!

Träning på g.


4 kommenttia :

 1. Mysigt ni haft det! Kevins skjorta är ju jätte snygg, den med med fluga och allt. Råkar du komma ihåg var du skaffat den? Tänkte om det råkar finnas ännu till nån av våra pojkar..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Den är från Lindex. Köpte väl den för någon månad sedan. Flugan har jag köpt tidigare.

   Poista
 2. Har ni varit nöjda med Kevins vinterhalare? Såg att den finns på rea på babyshop. Är den normal/liten eller stor till storleken?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vi har varit jättenöjda! Det enda minuset är kanske att ärmarna inte har en tarra att spänna runt handleden. Reimas storlekar brukar väl vara normal/stor? Jag har ingen aning om hur lång Kevin är men han har storlek 98 och den är ganska stor på honom.

   Poista

Roligt att du kommenterar!