30.12.2014

Om loppis

Jag borde verkligen sälja stuff på loppis. Mina kläder ryms inte i garderoben. Men jag har inte så mycket loppiserfarenhet. Har sålt på traditionellt loppis två gånger. Därför tänkte jag fråga er, föredrar ni att under en dag sälja på traditionellt loppis eller har ni hellre ett bord på självbetjäningsloppis i en vecka?

På traditionellt loppis behöver man inte sätta prislappar på alla produkter. Man måste fixa växelpengar. Och det tar bara en dag och så är det över. Men jag blir väldigt stressad av situationen. Jag tycker inte heller själv om att gå på traditionellt loppis utan föredrar självbetjäningsloppis. 

Som sagt har jag aldrig sålt på självbetjäningsloppis. Man måste prissätta allt i förväg. Fara och ordna upp bordet med jämna mellanrum. Ta tisken att något försvinner (om man har något mer värdefullt till salu, annars är det inte så stor skillnad). Och så är det ju mer utdraget. 

Suck, jag vet inte. 

Har ni några loppis ni kan tipsa mig om? Helst då kanske östra Helsingfors. Möjligen Sibbo. Min kollega berättade att hennes grejer sålt mycket bättre i Lovisa än i Helsingfors. Intressant. 

3 kommenttia :

  1. Sibbo, nej inget går åt där :) kervo har ett som heter oliverin kirppis, varit nöjd med den och fyndat massor där. J:pää har även helmi, men är ganska lång reissu dit! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!