29.12.2014

Telefonens batteriproblem

Jag har oijat och voijat mig över hur dåligt batteriet är i min iPhone. Det håller nästan inte ens en dag och då använder jag inte ens telefonen på jobbet. Den ligger för det mesta på mitt arbetsbord på dagen. Surfar på vägen till jobbet och på hemvägen. Och så är den nästan kaputt. Om jag ska någonstans efter jobbet så måste jag se till att jag laddar telefonen på duunet innan jag sticker. Annars tar batteriet garanterat slut innan jag är hemma.

Jag har googlat alla tricks och stängt av allt onödigt. Men det hjälpte inte hemskt mycket.

Jag kan inte fatta att jag missat det faktum att det finns bärbara laddningsapparater för telefoner. 3jorn ba: "Men jag har ju en sådan till min jobbtelefon!". Jag fick låna hans en kväll när jag var i Itis och konstaterade att jag verkligen behöver en dylik manick. Och jag fick en till julklapp! Jess! Den ska få flytta i min handväska. No more 4% akku!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!