28.12.2014

Vain Elämää-konsert, vilken upplevelse

Igår var jag på dejt med mamma. Jag gav henne biljetter till Vain Elämää-konserten och hon tog med mig. Hon verkade sjukt glad över julklappen. 

Och konserten var verkligen bra. En riktig berg och dalbana av känslor och musikstilar. Jag har nog aldrig varit på en konsert där nästan hela sittande publiken stod och dansade genom största delen av konserten. Jag har nog aldrig heller klappat så mycket på en konsert som på denna. 

Det har nog varit en lyckad säsong av Vain Elämää. Stora namn. Så olika musikstilar. Gamla och unga som förenas. 

Elastinen var min stora favvo. Han har en otrolig energi och fick alla i arenan att dansa. Andra höjdpunkter var Paula Koivuniemis Mikä Boogie, Loiris Rusketusraidat och Aikuinen nainen. Och det var sjukt roligt när Samuli Edelman sjöng sin egen balladversion av Elastinens låt, "quittaa tätä räppishittii" var hilarious ur hans mun.

Ja, kort sagt så var det en enastående upplevelse. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!