9.1.2015

Eldsvåda

Vår stadsdel har en sjukt aktiv Facebook-grupp. Ja, eller egentligen har vi flera. Och man hålls VÄLDIGT uppdaterad via dessa grupper. Via dem hör man att lokala barnloppiset stänger, man blir informerad om happenings och massor nyttigt. Visst, där pågår också underhållande och riktigt sjuka diskussioner (orsaken till att någon grundat en ny grupp, för att slippa sickos).

Idag hoppade mitt hjärta upp i halsgropen när någon i gruppen informerade om att en brand pågår och att massor utryckningsfordon samlats. I feeden såg jag en bild på byggnaden där vårt dagis finns. 

Nå efter att ha scrollat lite till så kom det fram att lågorna slog ut genom fönstret i bostadshuset brevid. Det är givetvis fruktansvärt hemskt att någons hem förstörts men jag blev ju såklart lättad av att barnen i byggnaden brevid knappast var i någon fara. 

Hönsmamman i mig blev ändå tvungen att ringa och kolla att allt var okej på dagis. Och det var det ju. Förutom att barnen inte skulle gå ut på eftermiddagen på grund av röken. Bra så!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!