6.1.2015

En utvecklande och utvilande semester

Fast det blir lite tungt att ekorrhjulet sätts i rullning i morgon så är det nog lite skönt också. Kevins rytm har ändrats totalt och nu de sista semesterdagarna har han inte sovit någon dagssömn men istället sovit en lite längre nattsömn. Och han har inte ens varit märkbart supertrött på kvällen. I dag vaknade vi alla 10-tiden så vi tog även denna dag utan dagssömn.

Jag märker att Kevin är mycket piggare nu när vi semestrat. I dagisvardagen kan han ibland se sjukt trött ut men nu har han inte alls varit det. Känns skönt att han är piggare. Och det har varit en riktigt bra semester. Vi har hunnit med mycket men också slöat en del. Semestern avslutades i dag med ett simhallsbesök.

Andra simhallsbesöket under jullovet.

Kevin har gjort stora framsteg under semmen. Han har ju gett bort sina tuttar och så har han i några nätter sovit i "stora pojkarnas säng". Vi tog alltså äntligen bort ena sidan av spjälsängen.

I dag lyckades jag dessutom bonga den säng vi tänkt åt Kevin som följande säng på Tori.fi och till ett förmånligt pris. Jag körde direkt till Kyrkslätt för att hämta den. Lång väg var det men jag tycker att sängen såldes till ett bra pris och så har den en förvaringslåda under som extra finess.

Nu behöver vi bara köpa en madrass. Sängbytet kom lite snabbare än vi hade tänkt oss. Jag hade tänkt att K skulle sova i sin gamla säng i ännu några månader men ändå ville jag slå till.

Så ett sänginlägg är säkert på kommande snart. Det verkar vara många som tagit bort tutt och bytt sängar till sina barn under jullovet.

Lite jobbigt att bygga om Ikea-möbler tillsammans med en toddler.

Härligt att vi har en farmare nu för tiden. Det var bara att köra iväg och en hel säng rymdes med på hemvägen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!