2.1.2015

Halarinköp

Det är nog sjukt hur man ska vara långsiktig i barnens klädköp. Eller nå, man behöver ju inte vara det men jag brukar villa bunkra upp med följande storlek alltid när det är rea.

I höstas, när de var rea, orkade jag inte fundera på vilken halare Kevin skulle ha till följande vår. Och nu harmar det lite för han har ingen halare till våren. Så antingen får vi panikköpa en till fullt pris sedan när det blir vårväder eller då börjar jag hålla koll på begagnade på nätet redan nu (tidskrävande!).

Nu har jag ändå tagit mig i kragen och beställt en vinterhalare till nästa vinter. Det blev en Reima eftersom vi varit så hemskt nöjda med den grön-mörkblå-vita som Kevin har nu. Nästa vinter är han ändå inte riktigt lika färggrann som nu.

1 kommentti :

  1. Brukar också försöka inhandla halare på rea, men det är så himla svårt med storlekarna. Vi har en småtting i samma ålder som er. Årets vinterhalare är i storlek 98. Vilken storlek har ni haft i år och vilken köpte du för nästa vinter? Kanske jag skulle få en inhandlad till nästa vinter också, bara jag inte skulle ha konstant hjärnsläpp! ;)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!