4.1.2015

Min första väskkärlek

Kära bloggen. Jag har gjort något dåraktigt. Jag har köpt min första märkeshandväska.

I går skulle vi gå och titta på de Michael Kors-väskor som var på rea på Stocka. Det slutade (såklart) med att jag gick ut därifrån med en svindyr som inte var på rea.

Jag fick en del pengar till julklapp som jag investerade i väskan. Reaväskan skulle jag ha fått för de pengarna utan att behöva betala något emellan själv. Men sen tänkte jag, ÄSCH! Nu investerar jag i den väskan jag VERKLIGEN vill ha. Min första väskkärlek. Pungade ut lite pengar från egen ficka och köpte drömväskan.

Fy fan vad den är fin. Fy fan vad jag känner materiell lycka. Fy fan vad jag har ekonomisk morkkis. Sen när jag är fattig så kan jag sälja väskan och äta en månad för de pengarna. Bra investering alltså :D

Nå, nu behöver jag inte köpa något nytt på en tid framöver. Förutom nudlar till familjen då. (SKÄMT! SKÄMT!)


My precious

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!