11.1.2015

Suits-abstinens

Jag älskar när jag blir riktigt hooked i en bok eller en tv-serie. Suits är en serie som jag hittade efter att vi skaffade Netflix. Började kolla på den och blev ganska snabbt fast. Nyligen kom den tredje säsongen till Netflix och jag har precis sett sista avsnittet. Arghhh vad ska jag nu se på? Känns tomt liksom, hihii.

Till min glädje så finns det en fjärde säsong som började visas i somras i USA, så nu får jag hoppas på att den snart dyker upp på Netflix. En femte säsong lär vara beställd. Jess!

3jorn har sett med ett öga när jag tittat på serien och han tycker att det ser astråkigt ut. Människor i kavaj som snackar med varandra, inget action liksom. Men oj så fel han har! Det är action hela tiden, men inte sådan action att folk hackar varandra. Eller jo visst, Harvey har nog slått till folk i bland.

Det fina i serien är karaktärerna och deras förhållanden till varandra. Jag älskar dialogen. Och jag älskar karaktärerna. Eller nå, vissa hatar jag samtidigt som jag älskar dem (Louis t.ex., han är en can't live with him, can't live without him-typ). Dessutom är dom så himla listiga i serien.

Så än en gång, rekommendera gärna något bra som finns på Netflix. Det var faktiskt någon bloggläsare som rekommenderade Suits. I februari lär nya säsongen av House of cards dyka upp på Netflix. Can't wait!


4 kommenttia :

 1. De är så bra serie. Jag titta på den när den kom på trea...de är så stiliga och snygga😘 Väntar så att de ska komma nya delar

  VastaaPoista
 2. Jag är också helt fast! Ser via stream-tv och där finns fjärde säsongen redan ;)

  VastaaPoista
 3. Om du inte sett Breaking Bad eller Homeland så rekommenderar jag dem, helt SUPER-addictive! Efter att vi lagt barnen så gör vi inget annat än tittar på Homeland, med bultande hjärtan och ögonen i kors så många avsnitt vi bara orkar! :D

  VastaaPoista
 4. Hahahaha okej. Kanske jag ska se någon av de serierna. Just nu håller jag på och kollar på de Glee-avsnitt som jag missat :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!