10.1.2015

Tränings(omaka)paret

Vi håller på med ett träningsprogram med 3jorn (en träningsdagbok är på kommande lite senare). Och skillnaden på oss är stor. Det är ett ganska galet program så jag tar inte det så allvarligt. Jag gör rörelserna lättare om det är superavårt och så. 

I dag stod aerobisk träning i tur. Man får alltså välja vad man gör. 3jorn stack ut på en löptur. Ja, inte nog med att det är kallt, mörkt och fittigt så var det som vår stadsdel varit täckt av en skridskobana. Halt som bara vad. 

Jag ba: "Ääh jag ska på bodypump på söndag. Jag kan ta igen det då. Det är nästan aerobisk träning. Är min skumpa månne nerkyld?".

Som kuriosa kan jag nämna att 3jorn genomförde hemmaträning 365 dagar under 2014. Vilken diciplin. 

1 kommentti :

  1. Jag känner så igen mig i det du skriver... De är som jag och Macke. Han har sådan självdisciplin att när det är träningsdag så tränar man fast det skulle vara mitt på natten (han har gjort det par gånger) Man blir emellan åt riktigt avundsjuk på honom

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!