16.1.2015

Vad som hänt. Typ.

I dag sa 3jorn: "Det händer iiiiiingenting på din blogg". Argh jag veeeet! Men det har inte hänt så sjukt mycket i mitt liv. Eller nå, visst har det. Kevin föll med huvudet före i golvet och vi hade 24 timmars hjärnskakningskoll på honom. Men han tycks må bra. Så det är väl det största som hänt denna vecka.

Ja, fast i dag hände något konstigt. Jag lyckades vara SPONTAAAAN. Det händer liksom väldigt sällan. När jag stack från jobbet så ringde jag och kollade med 3jorn om det var okej om jag gick på afterwork tillsammans med Catariina. Och så blev det. Sjukt underligt. Kände mig liksom ung och fri, hahaahaaa. Annars brukar det ju vara omöjligt för mig att göra något efter jobbet eftersom det är jag som hämtar på dagis. Så detta var verkligen uppfriskande,


På jobbet har det varit ganska mycket eftersom vi lanserat ett projekt som jag jobbat med de senaste veckorna. Eller senaste månaderna egentligen. I morgon kan ni höra mig berätta mer om projektet i Lördax (i Radio Vega) efter klockan 10.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!