5.2.2015

Äitien sota-programmet

Såg ni Äitien sota som började på Liv i dag? Vad tyckte ni?

När jag hörde om programmet så tänkte jag "OMG!". Så mycket skit som mammor kastar på varandra (framför allt på nätet) så kan det inte vara en bra idé. Tre mammor per avsnitt som tävlar i vem som får flest poäng och därmed den bästa mamman. Man följer mer sina medtävlandes vardag och får gå hem till dem och snoka.

När programmet sedan började så tänkte jag att kanske det ändå bliri ntressant, att kika in i andra mammors vardag och se hur de hanterar allt.

Och visst var det väl intressant, men nog väldigt ytligt (allt känns ytlig efter att man följt med Iholla!). Man fick nog ingen ordentlig bild av morsorna tycker jag. Och som tur var det ändå vänskapligt, åtminstone i första avsnittet.

Verkligen modigt av de mammor som varit med i programmet. Om jag känner Vauva-forumet rätt så kommer en del skit att kastas.

Jag började också fundera att vad folk jag inte känner skulle säga om de följde med min vardag. Det skulle vara intressant att höra.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!