10.2.2015

Jag ska bli en vardagsrebell

Precis som Elin Blom sa i en intervju så ska man vara vardagsrebell. Små sätt att vara vardagsrebell är till exempel ta en annan väg till jobbet, ät något ovanligt, välj en ny kaffesort, stanna och tala med folk och så vidare. Man ska liksom inte fastna i gamla mönster. Jag medger att jag gjort det. Inte bara fastnat i dem utan drunknat i tristess på grund av dem.

Jag har redan tidigare skrivit att min dag kan läggas upp i ett minutschema. Dag efter dag är nästan exakt lika. Nu när det har varit så i ett år så börjar det tära på mig. Så himla tråkigt. 

Idag blev lite annorlunda. Jag skulle föra Kevin till dagis eftersom jag inte skulle hinna hämta honom pga. specialdag på jobbet. Dessutom fick vi en bygg-gubbe till oss på morgonen. Så bara det att saker gick lite annorlunda på morgonen var galet uppfriskande. Okej, min arbetsdag började också senare än vanligt, jag såg den vackra himlen, umgicks med ett glatt barn och även remppa-gubben var galet trevlig. Just det, jag satt också i en annan metrovagn än vanligt och steg av på en annan hållplats än jag annars gör. 

Ja, ni märker hur rutinerat livet är när jag får kicks av så små saker, hahaa. Nu undrar jag om vi borde ändra så att vi båda börjar både föra och hämta från dagis. Skulle man känna sig uppfriskad då? Jag är bara livrädd att jag skulle glömma hämta barnet om jag endast gör det vissa dagar. Jag har blivit ofantlig yr de senaste månaderna… Jag som typ aldrig glömmer någonting.

Dagens bonus: En fin bild på den finaste :)
1 kommentti :

  1. Jag tycker om att göra saker tvärtemot hur andra gör, det är så tillfredsställande att kunna tänka att "I did it my way"! Man måste ju verkligen inte göra som man alltid gjort hela tiden, eller som alla andra.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!