1.2.2015

Klättrings-söndag

Wow. Det har varit tyst i en vecka på bloggen. Undrar om det någonsin hänt tidigare? Jag har igen varit på arbetsresa, till Åbo denna gång. Och det har varit ganska mycket.

Igår for K hem till min mamma där han stannade över natten. Vi hade inga speciella planer för lördagen vilket var skönt. Det blev en myskväll. I dag for vi och klättra. Jag tror det är nästan ett år sedan senast.

Det var riktigt roligt. Men musklerna var hela slut i armarna efter första klättringen. Vi borde nog klättra oftare. Det är bara en krånglig hobby med tanke på att vi båda PLUS barnvakt behövs.

Om några år kan vi ta med Kevin och låta honom testa. Såg i dag ett par hyresskor i storlek 27. Söta!Jag har varit halvkrasslig i någon vecka så mitt tränande har varit på noll. I dag hann jag ändå till bodypumpen. Alla armserier var ganska tunga efter att jag hängt på väggen tidigare på dagen. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!